Senaste inläggen

Av Anna - Lördag 4 feb 15:55

Dem är alltid vid min sida. Dem hjälper mig med allt dem kan. Dem bryr sig om mig och stötar mig. Dem fångar upp mig när jag faller. Dem lyssnar på mig och ger mig råd. Dem dömer mig aldrig utan står vid min sida, vilken väg jag än tar. Dem kramar mig när jag är ledsen och säger det löser sig Anna. Dem älskar mina barn villkorslöst. Dem umgås, leker och har roligt med dem. Dem är dem bästa jag har och jag hade aldrig klarat mig utan dem.
Världens bästa Mormor (mamma) & John.
Nedan ser ni deras alla hjärtans dag present.

ANNONS
Av Anna - Lördag 4 feb 10:11

ANNONS
Av Anna - Torsdag 2 feb 16:35

Vilken söt läkare jag hade idag. Trenden verkar ha vänt. Kanske dags för mig att träffa bra läkare. Jag fick berätta om mina sammandragningar mm och han klämde, tryckte, lyssnade och hade sig. Han kan inte säga vad det är så till att börja med så blir det en remiss till ett ultraljud. Sen tyckte han vi skulle ta en omgång prover till. Han tyckte det var dåligt varför det inte blivit nån uppföljning på mitt dåliga folsyra och järnvärde. Tyvärr måste vissa av dessa prover tas innan kl 10 på dagen så det blir till att köra till vc imorgon igen. Men det gick bra att ta den stad där jag jobbar. Så slipper jag allt körande.

Kram

Av Anna - Måndag 30 jan 17:02

Nu har jag haft konstig känsla vänster sida mage under revbenen typ i 3 veckor. Det känns som om nåt sitter där, det trycker på revbenen, det bränns och det känns som om nåt rör sig. Jag har länge eller typ alltid haft problem med magen men aldrig "orkat" ta tag i det. Eller så är det för att jag är skiträdd för gastronomi eller vad det nu heter. Men i alla fall idag ringde jag vc för jag tänkte jag jag måste kolla upp vad som håller på i min mage. Då svarar en pigg tjej som jag aldrig pratat med förut. Nyanställd kanske? Hon lyssnade på allt jag sa och sen frågar, ren rutinfråga, om det finns nån möjlighet att jag är gravid. Jag trodde jag skulle dö. Det hade varit det värsta tänkbara nu. Och nä sen finns det typ inte nån möjlighet att jag är gravid men blir skitnojig ändå. Men i alla fall jag får en tid på torsdag kl 13 och då en längre tid med läkaren då det ska påbörjas en utredning. Det va ju inte det jag tänkt men lika bra att ta tag i det nu då. Lär ju bli en hektisk månad framöver då jag har ganska mycket att tänka på:-)

Alla möbler beställda från Ikea btw :-)

Av Anna - Fredag 27 jan 09:41

Håller på att få spel. Har varit med om lite småkrypningar innan under hjässan eller hur man säger. Men nu är det extremt och det slutar inte. Darrar i hela kroppen och känner mig helt kass. Började igår med att jag blev jätteyr. Satt här på jobb och småfnittra för mig själv. Det känns ju som att jag är salongberusad. Idag är jag inte fullt så yr. Mina ögon är också jobbiga. Vattniga och konstiga. Mina ben är ovanligt svaga. Är jag mitt i ett skov tro. Så skönt det är fredag. Nån med liknande problem?

Av Anna - Torsdag 26 jan 09:53

Fick brev från Röntgen igår. Trodde mer att det var en lapp där det står att dem mottagit min remiss och att väntatid är 2-3 månader. Blev förvånad när det var en tid. Redan den 9 februari. Nu blir jag nervös. Dels för att jag avskyr att åka in i tunneln och tänk om allt inte är som det ska. Blev dock lite förundrad. Det står så här, MR-skalle, MR-bröstrygg och MR-halsrygg. Trodde det bara skulle vara skalle men man kanske gör en bit ner. Sen ska jag 3-8 dagar innan lämna blodprov på kreatinin i njurarna. Nån som har erfarenhet om detta? All info mottages tacksamt:-)

Av Anna - Lördag 21 jan 17:35

Idag åkte jag till elgiganten och fick handlat tv, dammsugare och andra nödvändiga elektroniska grejor. Hade rätt bra koll på vad jag ville ha och vad det får kosta. Måste hålla mig till min budget. Jag fick hjälp att lasta allt på en vagn men jag tog mig själv ut till bilen och lasta in det. Alltså helt själv. Tv och allt. Jag klarade det med min halvtaskiga kropp. Så jäkla stolt över mig själv. Köpt tvbänk på blocket och sängar och köksbord levereras på måndag. Ju fler steg jag tar ju närmare kommer jag flytten och ju starkare känner jag mig. Som jag längtar.....

Av Anna - Tisdag 17 jan 16:06

Vilken lycklig dag! Efter 9 månaders väntan så fick jag äntligen träffa en neurolog. Läkaren var väldigt omtänksam och mänsklig, om man nu kan säga så. Som om han hade ett hjärta. Han lyssnade verkligen på mig. Blev bestört över att en ct röntgen på hjärna aldrig gjorts innan. Att dem bara gett mig smärtstillande och diagnosen fibromyalgi. Först måste man utesluta allt annat. Han gick igenom mig och tycker att jag verkar ha en frisk kropp. Dock berättar jag om en massa symtom som man inte kan bortse ifrån. Alltså måste jag göra en röntgen på hjärnan för att till 100% utesluta nervsjukdomar. Han kunde inte säga till 100% att det inte är MS då jag har symtom som stämmer överens. Men mina skov är kortare än vad ett skov ska vara för att det ska kunna vara MS. Om det inte är så att jag är i första stadiet i sjukdomen. Oftast upptäcker man MS i ett senare stadie. Så idag är jag glad. Äntligen liksom.....

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Andra intressanta bloggar

Följ bloggen

Följ sneckan81 med Blogkeen
Följ sneckan81 med Bloglovin'

Sök i bloggen

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se