Senaste inläggen

Av Anna - 10 augusti 2016 18:29

Det är vad Katerina Janouch nya erotiska triologiböcker handlar om. Har du läst Mr Grey så lär du väl inte bli jättechockerad. Men dem här är tuffare och mer rakt på. Jag gillar dem 2 första och ser framemot den siste. Väldigt lättlästa. Tror vi alla har en och annan fantasi eller dröm. Sen är det upp till var och en om man vill leva ut den:-)

ANNONS
Av Anna - 6 augusti 2016 17:37

Kände att jag behövde en ny författare att följa. Bli ju en del läsande under sommaren/semestern. Satt och sökte på nätet och hittade deckardrottningen Mari Jungstedt. Beställde hem hennes 2 första böcker i en väldigt lång serie. Och jag är fast. Så himla bra. Man lever sig in i boken och vill bara veta mer och mer om karaktärerna. Nu är jag inne på den sjunde boken. Tror det finns tretton utgivna. Så har du inget att läsa och känner för deckar böcker så rekommenderar jag Mari Jungstedt.

ANNONS
Av Anna - 5 augusti 2016 06:53

Det finns inget som ger mig så mycket energi som mina powerwalks. Att kunna gå är inte en självklarhet. För 4 år sedan kunde jag knappt gå 200 meter. Varje gång jag är är ute och går skiner jag som en sol, här kommer jag. Jag är långt ifrån frisk men mina powerwalks ger mig kondition, styrka och bättre rörlighet. När jag går rensar jag mina tankar och jag blir en gladare tjej. Oftast går jag 7-8 km. En gång om året tar jag milen. Det är en seger!

Av Anna - 3 augusti 2016 07:38

Alla småbarnsföräldrar har någon gång hamnat i diskussionen "när är det ok för våra barn att börja äta godis?" Den ene ska vara vassare än den andre. Dem som är inne på andra barnet försöker förklara för förstagångsföräldrarna att det är bara första barnet som man så strikt försöker undvika det. När andra barnet kommer har man fullt upp med annat. Föräldern som lyckas med att undvika godis längst vinner medans föräldern som ger sitt barn godis innan barnet är 1 år fyllda får mycket kritiska blickar där blickarna säger, vad är detta för föräldrar? Häromdagen träffade jag ett par med ett barn. Dem hade gjort det som en grej att deras barn inte fick äta godis förrän han fyllt 5 år. 5 år utan godis! Det är långt tid. Barnet i fråga förklarade att det är 2 månader tills han fyller 5 år och att han har kollat ut i godisbutiken vad han vill ha. Föräldrarna har ätit godis som vanligt och barnet har aldrig ifrågasatt. Lite imponerande ändå då vi lever i en värld fylld med godis. Samtidigt kan jag tänka, vad fick dem ut av det?

När har ni börjat med godis?

Av Anna - 31 juli 2016 14:11

På allvar, vet folk inte hur man kör bil? Eller har det att göra med att folk inte har nån vett i kroppen? Eller kanske att folk nuförtiden är så egoistiska att dem bara ser sig själva? Jag hatar att köra på motorvägen. Oftast finns det 2 filer. En innerfil som är till för lastbilar, husbilar och folk med vanliga bilar som känner för att hålla tillåtna hastigheter. En ytterfil för dem som vill köra om lastbilar, husbilar och dem folk som känner för att hålla tillåtna hastigheter. Dem som kör om och ligger i ytterfil vill oftast komma fram snabbt och håller ej tillåtna hastigheter. Vilket vissa kan tycka är fel! Men saken hör till den att det finns dem som lägger sig i ytterfilen på tillåtna hastigheter och även lägre och sen vägrar flytta på sig när någon annan vill komma förbi. Det kan till och med vara så att det är fritt på insidan. Av nån konstig anledning så tror den människa som ligger i ytterfilen att det är helt ok att göra så. Att stoppa upp trafiken. Att ha en lång slingrande orm bakom sig. Trafiken flyter inte på så smidigt som den hade kunnat göra. Många olyckor händer. Det är en av anledningarna tror jag. En annan anledning är att när det är en sån lång slingrande orm i ytterfilen så kan det plötsligt dyka upp en bil i innerfilen som tycker det är dags att lägga sig i ytterfilen. Blinkar med vänster pil och tränger sig sen i mellan så att alla i den långa slingrande ormen får ställa sig på bromsen. Hallelulja säger jag bara. Jag är glad att vi kommer hem helskinnad varje gång vi kör en längre sträcka. Nämnde jag att det inte ens är jag som kör!

Sen har vi rondell körning men det tar vi en annan dag.

Av Anna - 23 april 2016 07:25

Efter 16 veckor har jag nått mitt mål. Gått ner 10 kg och minskat 10 cm i midjan. Detta genom powerwalks och appen lifesum där man äter den mängd kalorier man ska äta. Har även dragit ner rejält på kolhydrater, då min mage mår mycket bättre utan. Nu fortsätter jag med motionen och försöker hålla vikten:-)  

Av Anna - 13 april 2016 06:17

Då har jag varit hos min nya läkare. Var väl ett bra besök. Han förstår min oro och tycker givetvis att jag ska utredas helt och hållet innan diagnosen fibromyalgi kan sättas till 100 %. Remiss har skickats till neurolog och jag fick ta en massa nya blodprover. Bla på alla reumatiska sjukdomar. Alla prover såg bra ut förutom mitt folsyra värde. Oftast brukar det väl vara b12 brist när man har lågt folsyra värde men b12 värdet har alltid sett bra ut. Jag tog fram mina journaler för att se hur mitt folsyra värde såg ut när jag hade järnbrist. Upptäcker att jag redan då hade folsyra brist. Vilken miss från läkaren. Så i minst 1 år har jag gått med det. Sen är det förmodligen inte det som är mitt problem men jag kanske kan få rätt på min trötthet och kraftlöshet. Ser framemot att börja äta folsyra medicin!

Nån som har nån så kallad erfarenhet av detta?

Av Anna - 26 mars 2016 16:02

Jag har så svårt för att förklara mig eller för att få folk att förstå. Oftast när jag nämner mina problem så heter det alltid, det är smärtan som gör det eller så är det när man har ont bla bla. Visst har jag värk men ibland har inte värken med vissa saker att göra. Jag går ju väldigt dåligt. Alltså jag kan gå raskt och så men mitt i allt så vacklar jag till. Vissa dagar är värre än andra. Idag har varit en värre dag. Då tappar jag balansen hela tiden. Det känns som om jag går på ojämt underlag. Som om hela marken/golvet rör sig. Oftast fångar min sambo upp mig om vi går sidan om varandra eller så hoppas jag att där är nåt att ta tag i. Är där inte det måste jag stanna och få kontroll på min underkropp, sen kan jag gå vidare igen. Det händer aldrig att jag trillar men det kan väl ändå inte vara normalt. Likadant är det med mina händer. Ibland är där en viss fördröjning från tänkandet till handlingen. Men oftast har jag problem att använda mina händer för att jag har värk.

På fredag blir det ny läkare. Det känns bra.

Fortsatt glad påsk till er som orkade läsa?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Andra intressanta bloggar

Följ bloggen

Följ sneckan81 med Blogkeen
Följ sneckan81 med Bloglovin'

Sök i bloggen

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se